Utskrift

 

 

9. desember arrangerte Soon Blandede Kor og Såner kulturkirke en veldedighetskonsert i Son Kulturkirke. Dette resulterte i 50.000,- kr - hele summen vil gå til slumbarn i Phuket i Thailand. I kjøpekraft representerer dette minst 1 million kroner i mottagerlandet, så dette betyr mye. En stor takk til dere som var tilstede og en spesiell takk til alle som bidro. Stor innsats og stor begeistring hos alle! 

 

Og hvilken hjertevarm og  kvalitetsmessig unik julekonsert det ble. Mye skryt fra publikum både under og etter konserten.  Helga Farestveits tolkning av White Christmas på engelsk og lokalt sognamål var himmelsk.  AleksanderRaftevolds  fremførelse av Prøysen og egen sang kunne vel toppet alt av julekonserter. Det lokale barnekoret, Baluba, i sine rosa tyllkjoler ga alt og tok sitt publikum med latter og trampeklapp. Og Eli Rygg, med din folkelige, trygge og inspirerende stil, bandt det hele fortreffelig sammen.

 

Helge Børresen, president i Marys Venner, ønsker velkommen Åke Candell sang sammen med sin kone, Lena - begge faddere i Marys Venner

Helge spurte Eli etter konserten om hun hadde vært borti Marys Venner tidligere. Eli kunne ikke huske noe, men fortalte bl.a. om et oppdrag hun hadde for flere år siden, for A-pressen. Hun var da redaktør for en barneside kalt Barnekroken som gikk i 20-30 aviser i A-pressen. Helge kunne da fortelle henne at takket være Aura Avis på Sunndalsøra, var Barnekroken blitt koblet til innsats for Marys Venner. Det førte til at Marys Venner fikk A-pressens julepresang på totalt kr. 116.000,- og for pengene ble det bygget et barnehjem på Sri Lanka som heter Barnekroken, Childrens Corner. Vi skal besøke dette barnehjemmet på turen i mars.


Vi har mottatt takk fra nonnen søster Lakana som har skolen og barnas utdannelse som sitt kall. Pengene sender vi i begynnelsen av Januar til Phuket.

Baluba

Helga Farestveit, tidligere elev på Vokallinjen på Follo, nå udannet sanger

Yngve EspedalVokallinjen på Follo folkehøgskole